top of page
_C1A4429.warm.BW.jpg

OVER MIJ

Ik ben Cor Janssen en al sinds mijn 18e ben ik serieus bezig met sport en beweging. Na enkele teamsporten in de voorafgaande jaren ben ik me vanaf toen vooral toe gaan leggen op het duursporten zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. En daar houd ik me eigenlijk nog altijd mee bezig.​

Inmiddels uitgebreid met roeien.

Door deze energieke actieve manier van leven, met de sportieve uitdagingen die ik altijd heb opgezocht, heb ik uiteraard ook met blessures en lichamelijke klachten te maken gehad.
Door eigen ervaring zie ik bij kleine en grotere blessures het belang in van goed behandeling, advies en goede begeleiding (sporttherapie). Regelmatige sportmassages zijn daar een onderdeel van. Ik zie vooral wat dit kan voorkomen. Gewoon het onderhouden van je kostbare lichaam en gezondheid!

Sinds 2017 ben ik me zelf gaan bekwamen in de sportmassage- en sporttherapie wereld. Daarmee help ik ondertussen, en gelukkig steeds vaker met succes, veel actieve mensen en sporters met hun (a)specifieke klachten. Ik vind het belangrijk om me daar dan ook professioneel in te blijven ontwikkelen. Men mag mij inmiddels beschouwen als een betrokken (therapeutisch) behandelaar met een groeiende kennis, ervaring en vaardigheden.

Kennis van blessures en kwetsuren én het echt goed kunnen inleven in de mens met zijn specifieke klacht, is gewoon bijzonder belangrijk! Misschien wel een voorwaarde om goed te kunnen behandelen en mensen verder te helpen!

HUIDIGE VAARDIGHEDEN:

Sportmassage NGS

diploma 2018

Blessurepreventie Atria

Kinesiotaping Atria

diploma 2018

diploma 2019

Sporttherapie Myos

diploma 2020

Masterclass mobilisaties en manipulaties thoracaal en cervicaal Myos

diploma 2021

Masterclass mobilisaties en manipulatie lumbaal en bekken Myos 

diploma 2021

Masterclass mobilisaties en manipulaties extremiteiten Myos

Therapeutic Touch Van Praag Instituut Utrecht

Specialisatie behandelen en omgaan met Artrose Myos

Hotstone massagetechnieken

Dry Needling - TNC Therapie Utrecht

EHB(S)O+ Reanimatie    NGS Bilthoven 

diploma 2021

certificaat 2021

certificaat 2022

certificaat 2024

diploma 2024

licentie tot oktober 2025

COR
JANSSEN

bottom of page